Den glutenfrie gourmetkokkens hemmeligheter

Få fri frakt og lynrask levering

Anja Skjævestad er en av Oslos fremste kokker. For henne har det å ikke tåle gluten vært en inspirasjon i jakten på de originale og rene smakene. Nå deler hun sine beste oppskrifter i en praktbok av en kokebok. Alt er naturlig glutenfritt.

Dette er boken for deg som ønsker å mestre det lille ekstra på kjøkkenet. Enten du er nybegynner eller erfaren, kan du være trygg på denne boken. Lage majones fra bunn, bake perfekte makroner eller steke kyllingen slik at den blir saftig hver gang? Anja og Birgit viser deg veien med over 180 oppskrifter, fra vanlig hverdag til de helt spesielle anledningene.

«En av de beste kokebøker jeg har lest, og det er ikke få!» – Hanne Gry Humlehagen

«Den er svært tiltalende, lekker og flotte oppskrifter. Fine bilder. Alt er fristende. Super bok. Nesten som en bibel dette!» – Anita Mugås

«Boka er flott. Mange bra oppskrifter og inspirasjon for de fleste. Jeg er kjempeglad for at jeg kjøpte den.» – Tor Harald Langø

Anja og Birgit

Anja og Birgit

Anja Skjævestad er kokk og har lang erfaring fra noen av Oslos aller beste restauranter. For fem år siden ble hun diagnostisert med cøliaki, men hun fant raskt ut at det var fullt mulig å leve et fullverdig kulinarisk liv uten gluten. Hvem er vel bedre egnet til å skrive en kokebok beregnet på alle dem der ute som har sagt farvel til gluten?

Birgit Kolboe er ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. Birgit flyttet inn på sin rette hylle her i livet da hun i 2011 fikk jobben som journalist og kursmedarbeider i Apéritif. I dag er Birgit frilansjournalist med mat og vin som spesialfelt.

Kjøp nå til kr 399,– inkl. fri frakt.

Ordinær pris kr 449,–

Hva får du i denne boken?

  • En komplett glutenfri kokebok
  • Innbundet utgave, 300+ sider spekket med oppskrifter og kokketips
  • Passer for både nybegynnere og mer viderekommende
  • Fristende fargebilder
  • 183 (!) glutenfrie oppskrifter
  • Supper, gryter og salater
  • Enkle hverdagsretter og herlige festmiddager
  • Snop, kaker og desserter

Naturlig glutenfritt

Mexico, Thailand, India og Midtøsten: Vi har latt oss inspirere av kjøkken der glutenholdige kornslag kun spiller en liten birolle. Disse rettene har aldri inneholdt hvete eller smaker minst like godt uten.

Nybegynner på kjøkkenet?

Vi begynner med det helt enkle og beveger oss sakte men sikkert mot det mer avanserte. På veien deler vi noen av våre aller beste råd og tips for å lykkes på kjøkkenet.

Ny inspirasjon til hverdagsmaten

De fleste nordmenn varierer kosten merkverdig lite. Mange har færre enn ti retter de serverer om og om igjen. Frisk opp menyen med Uten gluten!

Hva finner du i boken?

Frokoster

Knekkebrød og granola laget på havre og massevis av nøtter og frø. Tre deilige smørbrødsalater og flere smakfulle overraskelser til helgefrokosten!

Middager

Spennende spesialiteter fra det store utland! Mexico og USA. Thailand, Vietnam og Kina. Frankrike, Italia og Tsjekkia. India og Georgia.

Supper og sauser

En fyldig suppe behøver ikke å jevnes med mel. Poteter og andre grønnsaker gjør nytten. Sunnere, mer mettende og mye bedre!

Under pålegget

Å bake glutenfritt brød er en kunst. Vi byr på to saftige brød, verdens beste ostekjeks med nøtter og frukt samt noen aldeles herlige grønnsaksrundstykker med friske urter.

Pannekaker og vafler

I denne boken finner du både meksikanskinspirerte maispannekaker, russiske blini med bokhvete og kikertpannekaker som kan smake av både Frankrike, Italia eller India avhengig av topping og krydder. Og så var det vafler. Stikkordene er søtpotet og rotgrønnsaker.

Kaker og desserter

Marengsbunner, ostekaker og kaker bakt med havre og nøtter. Frisk frukt, hjemmelaget vaniljesaus og havreflarn. Crème brûlée og panna cotta. Og helt til slutt noen herlige munnfuller som garantert vil imponere selv den mest kravstore gjest. Vi snakker selvfølgelig om makroner.

Bestill nå – få gratis frakt

Du får:

  • En komplett, glutenfri kokebok
  • Et praktverk på over 300 sider
  • 180+ originale oppskrifter
  • Alle oppskrifter er illustrert
  • Gratis frakt

Alt inkludert, for kun 399,-
Ordinær pris 449,–

 

Produkt
Antall
Totalt
×
Uten gluten
kr 399,00
Handlekurvtotal kr 399,00
Totalt for ordre kr 399,00

Oops.

It looks like an important part of the checkout experience failed to load and we are unable to offer you a way to pay right now.

Please refresh the page to try again. If this isn't the first time you've seen this message then there may be a more permanent error and you should contact customer service at Klarna.com.

Norge

Norge

Persondata blir brukt til å behandle din ordre og oppfølging av denne. Les personvernregler.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt: [email protected] / (+47) 969 09 863