Den glutenfrie gourmetkokkens hemmeligheter
Få fri frakt og lynrask levering
Dette er boken for deg som ønsker å mestre det lille ekstra på kjøkkenet. Enten du er nybegynner eller erfaren, kan du være trygg på denne boken. Lage majones fra bunn, bake perfekte makroner eller steke kyllingen slik at den blir saftig hver gang? Anja og Birgit viser deg veien med over 180 oppskrifter, fra vanlig hverdag til de helt spesielle anledningene.
Anja og Birgit
Birgit Kolboe er ivrig hobbykokk og har jobbet i restaurantbransjen siden midten av åttitallet. Birgit flyttet inn på sin rette hylle her i livet da hun i 2011 fikk jobben som journalist og kursmedarbeider i Apéritif. I dag er Birgit frilansjournalist med mat og vin som spesialfelt.
Bestill nå
Fri frakt og levering rett i postkassa
Hva får du i denne boken?
- En komplett glutenfri kokebok
- Innbundet utgave, 300+ sider spekket med oppskrifter og kokketips
- Passer for både nybegynnere og mer viderekommende
- Fristende fargebilder
- 183 (!) glutenfrie oppskrifter
- Supper, gryter og salater
- Enkle hverdagsretter og herlige festmiddager
- Snop, kaker og desserter
Naturlig glutenfritt
Nybegynner på kjøkkenet?
Ny inspirasjon til hverdagsmaten
Hva finner du i boken?
Frokoster
Middager
Supper og sauser
Under pålegget
Pannekaker og vafler
Kaker og desserter
Bestill nå – få gratis frakt
Bestill nå
Gratis frakt og 1–3 dagers levering
- En komplett, glutenfri kokebok
- Et praktverk på over 300 sider
- 180+ originale oppskrifter
- Alle oppskrifter er illustrert
393 kr
Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt oss på: [email protected] eller Facebook Messenger