Triggerpunktpakken

I Frisk-bøkene anbefaler vi triggerpunktmassasje for å ta de små, harde og ømme punktene i musklene. Nå lanserer vi en pakke med alt du trenger for å behandle dine egne triggerpunkter, trygt og enkelt.

Triggerpunkt og egenmassasje

Triggerpunktmanualen er en del av pakken. Den dekker 109 triggerpunkter i nakke, skulder, rygg, hofte og bein. Det er en praktisk guide i reisevennlig format. Spiral-innbinding gjør at den ligger åpen der du vil ha den.

To triggerpunktballer

Vi har prøvd ut en rekke ulike baller, og kommet frem til at de beste ballene for å løsne triggerpunkter er lacrosseballer i ren gummi. De gir et riktig trykk mot triggerpunktet, er harde, men gir litt etter. Overflaten kan enkelt rengjøres og tåles godt av allergikere. Ballene lager ingen merker på vegg eller gulv.

Hvordan bruke triggerpunktkartene

De hvite kryssene angir punkter i muskelen der du kan finne triggerpunkt, mens de røde feltene viser de områdene hvor de markerte triggerpunktene kan gi smerte.

Inkludert program for massasjerull

I manualen finner du et eget massasjerull/foam roller-program. For deg som har foam roller eller er nysgjerrig på det, finner du åtte gode øvelser for foam roller. Det er mest aktuelt for å jobbe med store muskler i tilknytning til rygg og skulder.

«Dette var det jeg og kona trengte! Har – etter å ha brukt ballene bare noen få ganger på vonde punkter i skuldrene – oppnådd løsere muskler og større bevegelighet. Så dette er noe vi blir å bruke mye da det gir så stor gevinst, både i humør og kroppslig velvære.

Anbefaler dette produktet på det sterkeste og håper dere når frem til folk med det, er verdt hver en krone. Dere har allerede fått mange “stjerner på himmelen” for dette. TUSEN TAKK!»

– Jan Iversen

Fri frakt og lynrask levering

Inkluderer Triggerpunktmanualen, to TP-baller og den praktisk oppbevaringsbagen.

Bestill i dag!

Produkt
Antall
Totalt
×
Triggerpunktpakken
499 kr (inkl. mva)
Handlekurvtotal 499 kr (inkl. mva)
Totalt for ordre 499 kr (inkludert 100 kr MVA)

Oops.

It looks like an important part of the checkout experience failed to load and we are unable to offer you a way to pay right now.

Please refresh the page to try again. If this isn't the first time you've seen this message then there may be a more permanent error and you should contact customer service at Klarna.com.

Persondata blir brukt til å behandle din ordre og oppfølging av denne. Les personvernregler.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt oss på: [email protected] eller Facebook Messenger