Koking av bønner

Koke bønner – perfekt resultat hver gang

Det er på tide at vi begynner å behandle bønner på samme måte som de andre proteinene vi bruker timevis på å tilberede!

Vellykkede vennemiddager

Vellykkede vennemiddager

Tips og triks til vellykkede vennemiddager.

Julie Ilona Balas

Julies handleguide

Dette er min handleguide for Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Kristiansand. Alt jeg lager er råvaredrevet, og jeg synes det er gøy å bygge en rett rundt det jeg finner av råvarer den dagen. Jeg elsker å dra på råvarejakt, spesielt for å finne grønnsaker som smaker ekstra godt og oppdage ny ost, spekemat og […]

Mealprepp

Slik prepper du kostholdet for et nytt og sunnere år!

Ved å lære deg hvordan du forbereder flere måltider på en gang, kan dette være året du faktisk klarer å følge nyttårsforsettet om å leve sunnere. Stikkordet er matprepp, metoden som tar verden med storm.

Syv lags nachodip

Syv lags nachodip

Syv lags nachodip er en dip som typisk står på bordet når venner og familie er samlet foran en stor sportsbegivenhet på tv-en. Den har rett og slett noe for alle. Sammen blir det fest! 4 porsjoner Til bønnestuing trenger du: 2 dl tørka svarte bønner (kan også bruke hermetiske) 1 grønnsaksbuljongterning 1 ts spisskummen 0,5 […]

Hjemmelaget bounty – vegansk snop

Denne oppskriften passer perfekt nå til jul. Sykt gode rett og slett! Til 10 stk trenger du: 1 boks kokosmelk (ikke fettredusert) 100 g kokosmasse + ekstra til utrulling 2 dl melis 200 g melkefri sjokolade Slik gjør du: Sett kokosmelkboksen i kjøleskapet over natten. Grav ut to toppa spiseskjeer av kokosmelken. Pass på at du […]

Handlekurv
Handlekurven din er tom
Se våre bøker
0