Pinneis med mango og pasjonsfrukt

| Skriv en kommentar

Mias mat
Dette innlegget hører til boken Mias mat av Mia Skrataas

Årets vakreste eventyr? Smaken av alle årets sesonger, og stemningen du lengter etter.

Les mer

Jeg spiser store mengder is i løpet av en sommersesong, og derfor lager jeg ofte pinneis av ren frukt eller smoothie.

Antall: 4–6
Tid: 5–10 minutter + tid i fryseren
Vanskelighetsgrad: Lett

Ingredienser

  • 1 mango
  • 1,5 dl eplejuice
  • 2 pasjonsfrukt
  • 6 ispinner og isformer

Slik gjør du:

  1. Skrell mangoen, og fjern steinen. Ha mangokjøttet i en blender, tilsett eplejuicen og kjør til en jevn og smidig mos. Du kan også bruke en stavmikser.
  2. Skjær pasjonsfrukten i to, og grav ut fruktkjøttet med en skje. Ha fruktkjøttet i blenderen, og kjør til en jevn og smidig mos. Pasjonsfrukten har små poser med væske rundt frøene, og disse må knuses. Hvis du ikke ønsker steiner i isen, kan du sile mosen før du fryser den.
  3. Fordel mosen i isformer, og sett dem i fryseren. Husk at isen utvider seg når den fryser, så la det være en liten luftlomme øverst i formene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
Handlekurv
Handlekurven din er tom

Produkter vil dukke opp her når du legger de til handlekurv