Pinneis med mango og pasjonsfrukt

Mias mat Smakebiter

| Skriv en kommentar

Mias mat
Dette innlegget hører til boken Mias mat av Mia Skrataas

«En av de mest fristende kokebøkene jeg har lest, med nydelige bilder og oppskrifter jeg gleder meg til å lage. Liker så godt oppdelingen gjennom årstidene, små vrier på kjente råvarer, og oppskrifter med tips til julegaver. Anbefales på det varmeste.» – Hege W.

Les mer

Jeg spiser store mengder is i løpet av en sommersesong, og derfor lager jeg ofte pinneis av ren frukt eller smoothie.

Antall: 4–6
Tid: 5–10 minutter + tid i fryseren
Vanskelighetsgrad: Lett

Ingredienser

  • 1 mango
  • 1,5 dl eplejuice
  • 2 pasjonsfrukt
  • 6 ispinner og isformer

Slik gjør du:

  1. Skrell mangoen, og fjern steinen. Ha mangokjøttet i en blender, tilsett eplejuicen og kjør til en jevn og smidig mos. Du kan også bruke en stavmikser.
  2. Skjær pasjonsfrukten i to, og grav ut fruktkjøttet med en skje. Ha fruktkjøttet i blenderen, og kjør til en jevn og smidig mos. Pasjonsfrukten har små poser med væske rundt frøene, og disse må knuses. Hvis du ikke ønsker steiner i isen, kan du sile mosen før du fryser den.
  3. Fordel mosen i isformer, og sett dem i fryseren. Husk at isen utvider seg når den fryser, så la det være en liten luftlomme øverst i formene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Handlekurv
Handlekurven din er tom
Se våre bøker
0