Oppsummering av året til Frisk Forlag

For et år det har vært for dette lille forlaget! Dette året har vi lansert 4 nye bøker, 2 nye produkter og en ny person ansatt i forlaget – så vi vokser oss stadig større! Ved slutten av hvert år er det fint å se tilbake på alt som er blitt gjort og glede oss over året som kommer. Vårt viktigste mål er at bøkene vi gir ut skal hjelpe noen – og hvis de gjør det, har vi all grunn til å være stolte. Du finner direktelink til alle bøkene ved å klikke på bildene. Her er en oppsummering av vårt bok-år!

 

JANUAR:

Kroppsvekttrening med Magnus Frantzen!


PT og crossfittrener Magnus Frantzen vet alt om å trene med kun seg selv og sin egen kroppsvekt – derfor gav vi i januar ut en bok med over 80 kroppsvektsøvelser, 46 enkle, varierte og intensive treningsøkter. Ditt eget mobile treningsstudio. Her solgte vi ut hele første opplag og salget har vært jevnt over hele året!

Til lanseringsfesten av denne boka inviterte Magnus til en real crossfit-økt, hvor det da var 60 stk som trente sammen gjennom to programmer fra boken. Det er Magnus sin type lanseringsfest, haha!

Lansering nr 2 i januar:

TOTRINNS LAVFODMAP

Etter to bestselgende bøker om lavFODMAP følte vi det var på tide å oversette boka til selveste utvikleren av denne dietten. Boka hjalp mange til å finne maten som utløste IBS-symptomer, og det er vi svært glade for! Du kan lese mer om boka HER 🙂

 

FEBRUAR:

TRIGGERPUNKTPAKKE

I Frisk-bøkene anbefaler vi triggerpunktmassasje for å ta de små, harde og ømme punktene i musklene. I februar lanserte vi derfor en pakke med alt du trenger for å behandle dine egne triggerpunkter, trygt og enkelt! Dette produktet ble en suksess og vi har måttet gjøre mange bestillinger for å dekke etterspørselen 😀 Triggerpunktpakken finnes HER.

KROPPSVEKTTRENING-PLAKAT

Med utgangspunkt i boka Kroppsvekttrening lagde vi også en kjekk plakat og valgte ut de 72 beste øvelsene fra boken. Øvelsene er delt inn i oppvarming, kraftoverføring, press, spenst, bøy, trekk og mobilitet. Den kommer med aluminiumslister som gjør at plakaten holder seg oppe og derfor passer godt til treningsrommet! Denne har vært til god nytte for flere kroppstreningsentusiaster!

SEPTEMBER:

HVERDAGSLYKKE

Til den kaldere tiden av året hadde vi klar en litt annerledes bok – en enkel og brukervennlig dagbok med enkle lykkeøvelser basert på forskning! Navnet ble: Hverdagslykke. I forkant av boka gjennomførte vi et prøveprosjekt kalt «4 uker til Hverdagslykke». Det var gratis å være med, og vi sendte ut forespørsler til tidligere kunder om de kunne tenke seg å delta. Målet var å finne ut om øvelsene faktisk kunne gi mening for folk. Prosjektet fikk over 3200 påmeldinger (!!) og etter mange positive tilbakemeldinger valgte vi å kjøre på! Resultatet ble en helt nydelig dagbok med lykkeøvelser fra psykolog Daniel Bergheim Botnmark. Bokas egen Instagramkonto har også fått nesten 1000 følgere – du finner den på @Lykkebok!


 

OKTOBER:

SEX GODE GRUNNER

I forkant av denne boka var det mye som skulle på plass. Denne boka utviklet seg fra en idé om en bok om pikken, til en mer balansert bok for alle som ønsker å lære seg lure triks i senga. For oss i forlaget var det bare å fjerne all flauhet og diskutere bokas innhold på saklig vis! Forfatterne snakker rett fra levra etter flere år som kursholdere i emnet, og nettopp dette gjorde boka så ærlig og bra. Denne solgte også ut første opplag og har gjort det svært godt i sine første måneder på markedet! Du kan lese mer om boka ved å trykke på bildet under!

Konkurransen på lanseringsfesten måtte selvsagt stå i stil til boka og forfatterne – og med rekvisitter fra Lillefrekke.no kunne festens deltagere ta alle slags bilder 😀

Konkurranser

Vi hadde også noen artige konkurranser i løpet av året – alt fra å vinne kosepakke til å vinne sexboka vår! Vi gleder oss til å lage flere konkurranser neste år 😀

 

Ellers har vi i forlaget i år besøkt et av trykkeriene vi bruker, reist på teambuilding og gjort mye artig sammen. Her kommer et litt «lol» bilde av oss for å vise at vi bare er mennesker vi óg. Hehe neida- her hadde vi kommet oss gjennom alle hindrene i Escape Room, nesten uten å bruke hint! Det fortjente et gruppebilde med fullt utstyr og rekvisitter.

 

Resten av året har gått til planlegging av vår allerede store boksuksess – Opptur med sunn mat av Linda Stuhaug! Lansering første januar – vi gleder oss til den kommer i butikkene!!

Og med det ønsker vi deg riktig godt nytt år!

Hilsen Anders, Lennart, Ørjan, Hanna og Emilie i Frisk Forlag