Julegaver som kommer til nytte.

Vårt største ønske når vi lager bøker er at bøkene skal hjelpe noen. Alle forfatterne våre har sterk faglig kunnskap og lidenskap for det de skriver om, og vi prøver alltid å formidle det på enklest mulig måte! Derfor har vi bøker vi både tror kan inspirere, og gjøre hverdagen litt enklere for noen. Her er noen julegavetips fra oss:

Til søster, mor eller venninne:


Hverdagslykke er årets vakreste dagbok som oppmuntrer til å legge merke til de små gledene i hverdagen! En populær bok hos oss som vi vet vil falle i smak. Du finner den HER eller ved å klikke på bildet over.

Til din kjære

«Dette burde være det første alle par kjøper til hverandre,» sier Dag Eian. Par som kan disse triksene opplever at lysten og nytelsen øker for hvert år de er sammen! Kjøp den HER eller trykk på bildet over.

 

Til en som jobber lange dager på kontoret:

I boka Frisk nakke går du gjennom hele din hverdag, slik at du finner ut hva du kan gjøre avhengig av hvilke faktorer som er årsak til plagene. Denne boka har hjulpet mange! Du finner den HER!

 

Til den grønne

«Sykt godt er rett og slett sykt bra innføring i hvor «normal» veganmat kan være. Perfekt julegave til alle som friker ut når en veganer kommer i middagsselskap.» – Rita Slørdal.

Kjøp Sykt Godt ved å klikke HER eller på bildet!

 

Til gourmetkokken:

Når mat lages fra bunnen av, er det meste faktisk glutenfritt. Denne boken har ikke bare knallgode glutenfrie oppskrifter, men inneholder gode teknikker og tips alle burde kunne! Du finner den HER eller ved å klikke på bildet!

Til den stive og støle:

Våre triggerpunktballer er designet for å treffe akkurat på de vonde punktene. Det følger også med en enkel brukermanual for hvordan de brukes og hvordan man enkelt kan massere seg selv. Du finner pakken HER, eller klikk på bildet over!

Til småbarnsforeldre:

Bilde av barneboken Vaske og Murmel – Hvordan kosing ble til

«Da jeg leste denne boken til dattera mi (4) for første gang, ga hun meg en stor klem og ville ikke slippe taket. Det er fortsatt hennes favorittbok.» – Petra Gans

«Hvordan kosing ble til» er en hjertevarmende fortelling for små og store! Du finner boka ved å trykke HER eller på bildet!

 

Til sprekingen i familien:


Denne boka fungerer som et mobilt treningsstudio! Her får du over 81 kroppsvektøvelser og 46 enkle, varierte og intensive treningsøkter for hele kroppen. Kroppsvekktrening finner du HER eller ved å trykke på bildet over!

 

Håper du fikk noen gode tips til nyttige julegaver!