Close

Siste nytt

Nyheter, oppskrifter og spennende utdrag fra bøkene

Drikke til asiatisk mat

Et tradisjonelt østasiatisk måltid består av flere retter som kommer på bordet samtidig. I Thailand og Kina er det vanlig å drikke vann til maten – og skal det være ekte kinesisk, bør vannet …
Les mer

Wok er kult, men …

En wok egner seg egentlig ganske dårlig til våre elektriske koketopper. Den er laget for gassbluss der flammene kan slikke oppover på siden av woken. For det store flertallet av oss som ikke lager …
Les mer

Kylling gong bao

Vi har forenklet oppskriften noe. Originalen inneholder et par ingredienser få har i skapet, og som ikke nødvendigvis passer inn i en glutenfri hverdag. I Sichuan bruker de chin-kiang-eddik. Den er …
Les mer

Eltefrie rundstykker fra Sykt godt

Lyst på nybakte rundstykker en halvtime etter at du har våknet? Da er disse eltefrie rundstykkene noe for deg. Deigen rører du raskt sammen kvelden før, og når du står opp er det bare å sette p…
Les mer