Om Frisk Forlag

Raske resultater. Enkelt og illustrert. Forskningsbasert.

Informasjon finnes overalt på Internett, men hvordan vet du hva som er seriøst og hva som er useriøst? Hva som er basert på forskning, og hva som er gjetninger og «det fungerte for meg»-uttalelser?

I Frisk Forlag er vårt mål å gjøre denne sorteringsjobben for deg. Vi har bred erfaring fra det norske helsevesenet, god kontakt med noen av verdens fremste eksperter og et skarpt fokus på moderne forskning. Bøkene våre gir tydelige svar, raske resultater og er alltid basert på kunnskap fra pålitelige kilder.

Frisk Forlag ble grunnlagt av helsepersonell i 2013. Vi liker å kalle oss et håndverksforlag. I det legger vi at kvalitet er vår rettesnor, og at vi ikke tar snarveier eller sparer på illustrasjoner og bilder. Vi kan også garantere at du aldri vil finne bøkene våre til dumpingpris et halvt år etter at du har kjøpt dem. Friske bøker skal brukes, vare lenge og være relevante år etter år.

Vissheten om at vi bidrar til at leseren får mindre smerter, større livsglede og en ny appetitt på livet er selve drivkraften bak vårt arbeid. Gode tilbakemeldinger fra deg som har opplevd positive endringer gir oss motivasjon til å yte enda bedre.

Vi er opptatt av å gjøre en positiv forskjell og ta sosialt ansvar. Siden oppstart i 2013 har vi:

  • Donert 25.000,- til Children at Risk Foundation (for gatebarn i Brasil)
  • Samlet inn over 150.000,- til forskning ved Haukeland Universitetssykehus
  • Bidratt til å samle inn kandidater for forskningsprosjekt ved Haukeland Universitetssykehus
  • Utarbeidet info-ark om akutte ryggsmerter i samarbeid med Stavanger Universitetssykehus
  • Startet en norsk, gratis, søkbar LavFODMAPliste (erdetlavfodmap.no)