Matprepp av Ingvill Måkestad Bovim

Matprepp

Matprepping er det mest effektive, og minst kjente, verktøyet for deg som ønsker å spise sunnere, få mer tid og lettere kunne nå målene dine. I denne boken deler jeg mine aller beste tips og oppskrifter slik at du selv kan lære å forberede sunn mat for hele uken om gangen.

Preppene i boken er laget slik at de lett kan tilpasses dine egne mål og behov. Ønsker du å gå ned i vekt, følge en diett, øke muskelmassen, ha mer energi på slutten av arbeidsdagen eller bare være sikker på at du alltid får i deg god og sunn mat – alt blir lettere med matprepp.

Elsker boken! Mange gode tips til raske og sunne retter! Både til å ha med som matpakke eller om man får gjester på besøk ?
Kathrine Knoff

Likte boka kjempegodt. Oppskriftene var enkle å følge, med ingredienser det var lett å få tak i. De var dessuten både sunne og utrolig gode! Håper det kommer oppfølger med flere oppskrifter.
Andrine

Liker boka kjempegodt! Flotte bilder og enkle oppskrifter som inspirerer! Jeg har selv prøvd smoothiene og müsli og kjøleskapsgrøtene. Jobber meg gjennom oppskriftene. Fine bilder også!
Anita Agnihotri

Jeg elsker boken din! Det gjør absolutt hverdagen min mye lettere, da jeg bruker mesteparten av dagen til trening. Mange gode oppskrifter, og håper at du kommer ut med enda flere, enten via en blogg eller ny bok! ? ?
Amalie Iuel

Ei veldig fin og oversiktlig bok med gode, sunne og enkle rettar å lage som inspirerar til matlaging. Veldig bra at der står kor mange dagar rettane held seg i kjøleskapet. Ein super introduksjon til å begynne med matprepping. Matprepping har herved blitt innført i vår heim. Superbra jobba!
Monica

Veldig fornøyd med boken den er god inspirasjon og gode oppskrifter. Vi har nå kjøpt nytt kjøleskap med mer plass for å kunne bli enda bedre på prepping. Kollegaer syns lunsjene har endret seg og ber om oppskrift. Så supert.
Beathe Moe

Crispi brokkolisalat
Laksewraps
Innbakte egg
Ingvill Måkestad Bovim

Ingvill Måkestad Bovim er tidligere toppidrettsutøver, og er norsk rekordholder på 800 m for kvinner. Hun er utdannet klinisk ernæringsfysiolog og jobber som Fagansvarlig ErnæringIdrettens Helsesenter. Lidenskapen for ernæring og matglede har resultert i både bøker og TV-programmet Winning Food, som handlet om mat som hjelper deg å prestere!

Bestill nå

 Fri frakt og levering rett i postkassa

399 kr 379 kr

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt oss på: [email protected] eller Facebook Messenger