LavFODMAP

En komplett håndbok for deg med sensitiv mage
– Nå over 30 000 solgte –

N
LavFODMAP hjelper 7 av 10 med å bli kvitt sine mageplager
N
Skrevet av Julianne Lyngstad, som både har egenerfaring med magesmerter og mastergrad i samfunnsernæring
N
Mer enn 80 oppskrifter, egne ukesmenyer og mye mye mer
N
Best i test (matoppskrift.no), over 30 000 solgte eksemplarer!

Bestill nå til kun kr 399,–

Frakten spanderer vi

«Etter utrolig mange år med plager, er det endelig noe som hjelper for urolige mager. Denne boken er et lys i mørket» – Merete Amdahl Johansen

«Denne boken skiller seg ut som den som har mest info. Her er det en fyldig avdeling med ingredienslister, informasjon og annet rundt denne dietten. Og selvfølgelig mange oppskrifter som og er evt. definert som glutenfrie, laktosefrie, porsjoner og tid.

Boken virker troverdig, oppgir skikkelige referanser og dekker det meste rundt denne dietten. Og er min anbefaling om en skal kjøpe en bok om denne dietten.» – Matoppskrift.no

«LavFODMAP – du tror det ikke før du har prøvd det – og dette er maten som funker ? Hilsen en veldig glad og endelig flatmaga dame» – Hilde Krohn Mauseth

Hva er lavFODMAP?

FODMAP er visse typer karbohydrater som er tungt fordøyelige. De blir brutt ned av bakterier i tykktarmen, en prosess som blant annet danner gass. Kroppen er laget for å tåle denne gassdannelsen, men hos personer med sensitive mager (IBS) kan den utløse symptomer som løs-mage, magesmerter eller forstoppelse.

LavFODMAP-dietten begrenser matvarer som inneholder mye av disse karbohydratene. Vanlige matvarer som har høye nivå av FODMAP er hvete, rug, bygg, løk, epler, bønner, linser, hvitløk, kunstig søtning og laktoseholdig melk.

Om forfatteren

Om forfatteren

Julianne har mastergrad i samfunnsernæring, er IBS-pasient selv og er kjent som Norges fremste apostel for LavFODMAP-dietten. Til daglig jobber hun med å veilede personer som sliter med mageplager på Klinikk for Alle i Oslo. Hun hjelper andre til å få et bedre liv med mindre mageplager. Ikke minst er hun rasende flink til å lage sunn, god og magevennlig mat!

«LavFODMAP-dietten har gitt meg hverdagen tilbake. Nå har jeg mindre og sjeldnere mageplager, og har fått overskudd til både å trene og være sosial på kveldstid. Jeg er overlykkelig over å kunne fungere godt hele dagen!»

– Julianne

Bestill nå og få gratis frakt

For kun 399,– får du

  • En komplett guide til LavFODMAP dietten
  • Egne ukesmenyer
  • 80+ smakfulle og magevennlige oppskrifter
  • Egen norsk FODMAP guide
  • Praktisk guide for gradvis og streng diett
  • Egne kapitler for middag, frokost, bakst m.m

I tillegg får du

  • Fri frakt (verdi kr 79,–)
  • Prøv boken gratis i 14 dager før du bestemmer deg (velg faktura)
Produkt
Antall
Totalt
×
LavFODMAP – En komplett håndbok for deg med sensitiv mage
kr 399,00
Handlekurvtotal kr 399,00
Totalt for ordre kr 399,00

Oops.

It looks like an important part of the checkout experience failed to load and we are unable to offer you a way to pay right now.

Please refresh the page to try again. If this isn't the first time you've seen this message then there may be a more permanent error and you should contact customer service at Klarna.com.

Norge

Norge

Persondata blir brukt til å behandle din ordre og oppfølging av denne. Les personvernregler.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt: [email protected] / (+47) 969 09 863