Denne boken er, sammen med din egen kropp, det eneste som trengs for å komme i ditt livs form. Det blir ikke enkelt, men med litt kontinuitet og stå-på-vilje vil du snart merke resultater. Ta steget i dag – prøv trening med egen kroppsvekt!
Kroppsvekttrening er øvelser der du bare trenger din egen kropp. Det mange ikke er klar over, er at kroppsvekttrening er fundamentet for all annen trening.
Når du mestrer kroppsvekttrening, vil du ha et grunnlag for alle andre fysiske utfordringer i livet. Du får ikke de største musklene eller de kraftigste lårene, men du blir smidigere, sterkere og mer atletisk.
«Før jeg begynte å trene hos Magnus var det et slit å gå på trening. Jeg hadde ingen plan for øktene, og dro på trening for samvittighetens skyld. Jeg mistet etterhvert motivasjonen, og treningen ble en negativ del av dagen. Nå derimot, er trening en glede i hverdagen, og motivasjonen er på topp!» – Hanna Wiggen

«I en alder av 37 år skulle man tro at det formen og styrken var på vei nedover, men jeg har kommet i mitt livs form! Ikke bare har jeg fått utviklet styrke, mobilitet og kondisjon som er bedre enn jeg hadde for 10 år siden, men trening er blitt en livsstil og kilde til glede i hverdagen min (…) Jeg har aldri opplevd lignende effekt på noe annet jeg har vært gjennom.» – Tanya Birkeland

«Siden jeg begynte å trene med Magnus er ryggen mye bedre. Han har alltid vært flink å gi meg ulike øvelser og variasjoner tilpasset meg. Dette har gjort at jeg har blitt hektet på trening, og på veien har jeg (til nå) mistet 15kg». – Kirsti Mathiesen Hjemdal (49)

Magnus Frantzen

Magnus Frantzen

Magnus er en knakende dyktig personlig trener. Han har trent flere tusen personer, fra nybegynnere til norgesmestere. Magnus’ filosofi er enkel: Tenk funksjonelt. Tren variert og bruk din egen kroppsvekt, så får du en velfungerende kropp.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt: [email protected] / (+47) 969 09 863