Finn motivasjonen i 2020

«Treningsdagboken har alltid hatt mye å si for både treningsmotivasjon og målsetting. Loggføringen gir meg det pushet jeg i blant trenger til å fullføre økter, og er et bevis på at jeg faktisk blir sterkere og raskere, selv om det ikke alltid føles slik.»

I boken tar jeg deg med på min egen treningsreise, og gir deg mine beste råd for å lykkes med treningen!

Boken er på 240 sider og inneholder blant annet:
 

  • Mine beste tips for trening og motivasjon
  • De viktigste treningsprinsippene og hvordan du kan bruke disse
  • Erfaringer og tanker rundt mat, målsetning og trening
  • Et 12 ukers fullkropps treningsprogram
  • 2 quickfix-økter (raske og tidseffektive økter for når du har dårlig tid)
  • 6 måneder med sider for loggføring, som bare venter på å bli fylt med dine egne treningsøkter.

Selve loggføringssidene har jeg fått designe akkurat slik jeg ønsker å ha de. Foruten det essensielle som øvelse, reps og sett, har jeg tatt med faktorer som dagsform, søvn og motivasjon for at du skal få en mer helhetlig vurdering av økten. 

«Dagens tips» gir deg et nytt lite råd fra meg på hver av sidene, og under «jeg er takknemlig for» oppfordrer jeg deg til å skrive noe du er glad for. Til slutt kan du gi økten et terningkast, for la oss være ærlige, alle økter er ikke like gode.  

Bestill nå – superrask levering!

Du får boken til kun kr 349,– (ordinært 399,-)

(frakten spanderer vi)

Produkt
Antall
Totalt
×
Treningsdagbok med Inger in Dubai
kr 349,00
Handlekurvtotal kr 349,00
Totalt for ordre kr 349,00

Oops.

It looks like an important part of the checkout experience failed to load and we are unable to offer you a way to pay right now.

Please refresh the page to try again. If this isn't the first time you've seen this message then there may be a more permanent error and you should contact customer service at Klarna.com.

Persondata blir brukt til å behandle din ordre og oppfølging av denne. Les personvernregler.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt: [email protected] / (+47) 969 09 863

Alle foto: Rasmus Kongsøre