«Herlig å få konkrete øvelser som var enkle å følge. Jeg opplevde stor glede ved å gjøre disse øvelsene. Jeg ble mer bevisst på at lykken er her og nå og at jeg kan velge mellom å se den eller ha fokus på det negative.»

Margrete Stordal

pilotprosjekt-deltaker

Hverdagslykke

Føler du at dagene flyr forbi mens du prøver å rekke alt? Kjenner du at hverdagsgleden forsvinner i stress og mas? Er det vanskelig å bremse opp og nyte de fine øyeblikkene?

Vi utfordret psykolog Daniel til å vise oss praktiske øvelser for å finne hverdagslykken. Hva kan vi gjøre for å stresse ned, sette pris på det vi har, og være mer tilstede? Resultatene finner du i boken Hverdagslykke.

Boken viser deg tolv veier til Hverdagslykke. Det er tolv ulike øvelser, og du blir invitert til å prøve én ny øvelse i tolv uker.

Hver dag har sin egen side, hvor du får tips, råd og inspirasjon. Du inviteres til å skrive noen ord om hvordan dagen har vært og hva du har lært. Du kan bla tilbake og smile over det du tidligere har vært takknemlig for.

Om forfatteren

Daniel Bergheim Botnmark er utdannet psykolog fra Universitetet i Tromsø. Han jobber til daglig med livsstilsendring og som idrettspsykolog. Dette har gitt ham erfaring i arbeid med endring, motivasjon og psykisk helse. Hverdagslykke er hans første bok.

«Jeg har en tid nå jobbet med Hverdagslykke og disse små grepene som kan gjøre en veldig stor forskjell. Jeg har hatt veldig godt utbytte av det, og synes det er helt fantastisk – og det virker!!

Jeg er veldig fornøyd med dette opplegget. Jeg kommer til å fortsette med det, for det har gitt meg mye.»

Marte Lenningsvik

pilotprosjekt-deltaker

Detaljer om boka

En ny øvelse hver uke

Daglig inspirasjon, råd og tips

Innbundet i naturhvit tekstil

Tykt papir egnet for skriving

  • «100 % fornøyd»-garanti*
  • Hardcover
  • Boken leveres rett i din postkasse
  • Fri frakt (verdi 79)

* Er du ikke 100% fornøyd innen 14 dager returnerer du bare boken til oss og får pengene tilbake. 

Bestill boka nå

Spar 12,5 % og få fri frakt

Prøv gratis i 14 dager (velg faktura)

Kun 349,- (ordinært 400,–)

Produkt
Antall
Totalt
×
Hverdagslykke
399 kr
Handlekurvtotal 399 kr
Totalt for ordre 399 kr

Oops.

It looks like an important part of the checkout experience failed to load and we are unable to offer you a way to pay right now.

Please refresh the page to try again. If this isn't the first time you've seen this message then there may be a more permanent error and you should contact customer service at Klarna.com.

Persondata blir brukt til å behandle din ordre og oppfølging av denne. Les personvernregler.

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt oss på: [email protected] eller Facebook Messenger