Etter jeg startet med emerginC-produktene føles huden min helt ny ut. Jeg gleder meg til å rense huden, og nå er det heller ingen problem for meg å gå uten sminke en dag. Før følte jeg meg utilpass og skjemtes av å vise meg uten en maske av make-up på. Det burde ikke være sånn og jeg unner ingen den følelsen.

Jeg startet med å rense huden med Deglazing cleanser, deretter bruker jeg Deglazing toner. Denne kan lukte litt sterkt, men ingen av produktene i emerginC inneholder parfyme, tilsatt farge eller parabener, noe som er kjempebra.

Etter å ha brukt toner har jeg to muligheter, enten kan jeg bare ta på meg en krem, eller jeg kan bruke At-home peel pads. Ca 3 kvelder i uken bruker jeg At-home peel pads, og jeg kan med hånden på hjertet si at det er et av de mest fantastiske produktene jeg har prøvd!

Jeg tar først en peelpad som jeg går over ren, tørr hud med. Jeg skrubber ekstra der jeg ser det trengs, feks urenheter eller store porer. På pakken står det at man skal la væsken som kommer ut av paden på huden i 3-5 minutt men mitt tips er å heller bruke padsen helt til den er tør, da få du mest ut av produktet, det er jo ikke vits å kaste den når den fortsatt kan brukes. Jeg bare går over huden i ansiktet og på halsen flere ganger, til paden er tørr, også venter jeg noen minutter. Normalt så går det nok 6-7 minutter fra jeg begynner med Peel pad, til jeg går over med Clarifying toner paden, og etter det påfører jeg krem.

I begynnelsen brukte jeg kun Complexion control (beregnet for fet/uren hud), men nå har jeg begynt å bruke Hyper-vitalizer på morgenen og complexion control på kvelden. Grunnen til dette er at jeg hadde lyst på litt mer fuktighet i huden og Hyper-vitalizer er fantastisk for akkurat det uten å gjøre meg blank i ansiktet. Complexion control hjelper utrolig bra mot urenheter, og balanserer huden. En gang i blant (etter bruk av At-home peel pads) bruker jeg også Deglazing mask(mot fet/uren hud), du føler deg helt fantastisk i huden etterpå.

Jeg har også i ny og ne brukt blemish control noe som hjelper med å tørke ut kvisene, det finnes utrolig mange av disse produktene på makede og jeg har virkelig prøvd flere av de men ingen kan måles med denne. Ikke nok med at den faktisk hjelper mot å fjerne kvisene så gir den faktisk en liten dekkende effekt også.

Før jeg startet med disse produktene var jeg så oppgitt av huden min, til og med det å sminke seg var ikke gøy lenger men heller noe jeg følte jeg måtte gjøre. Hvis du er jente så vet du at det å prøve ut ny sminke, metoder osv er gøy, vel slik var det ikke for meg, og jeg er sikkert ikke den eneste som har opplevd det.

Heldigvis gav jeg disse produktene en sjanse, og jeg har ikke angret en eneste gang. De har hjulpet meg mye og jeg ville aldri ha anbefalt et produkt som jeg ikke kunne gå god for. Huden min har fått en helt ny glød og det er ingen problem for meg å dra til byen mens masken (make-up) ligger hjemme.

Selv om jeg fortsatt har urenheter her og der, har jeg innsett at det ikke hjelper å skjule seg under et lag med sminke, huden trenger å puste! Så om dere er som meg, dere er ikke alene om det, jeg har vært der, vi er mange, og selv om det føles håpløst så finnes det faktisk noe som hjelper. Ikke vær flau over urenhetene dine fordi du er nydelig uansett men husk at du kan gjøre noe med de!

Et annet produkt jeg vil anbefale er Mineral hygienics, denne foundation er himmel på jord. Gir en fantastisk dekkende effekt uten at det ser ut som du har mye sminke på. OG den er ikke skadelig mot huden og er perfekt om du har urenheter som for all del ikke må dettes igjen så huden ikke får puste.

De ulike produktene som Mirsada brukte

  • Deglazing cleanser
  • Deglazing toner
  • Hyper vitalizer krem (som dagkrem)
  • Complexion control (som nattkrem)
  • Deglazing mask
  • At-home-peel pads kit
  • Tinted blemish control
  • Mineral Hygienics foundation