Nå er den her – Frisk Graviditet! Boka som tar deg gjennom graviditeten fra første trimester til fødsel og barseltid for å gi deg en best mulig graviditet.

Forfatterne har stor lidenskap for trening og vet hvor viktig det er både for mor og barnet i magen. Mona og Simone er fysioterapeuter, småbarnsmødre og gründere av Norges første klinikk for gravide, Femme. Vi har vært store fan av arbeidet deres i mange år og er superstolte av å ha laget bok sammen med dem! De er blant Norges fremste eksperter innen trening og behandling av gravide og har hjulpet tusenvis av kvinner til en bedre graviditet. De har i mange år veiledet kvinner gjennom jungelen av motstridende informasjon, og samlet alt du trenger å vite i en og samme bok.

Trening er essensielt

Det er nemlig mange kvinner som rett og slett dropper å trene under graviditeten fordi de tror det kan være farlig. Dette er forferdelig uheldig, for med noen sentrale tilpasninger, er det en magisk treningsverden som ligger fremfor dem! Trening er essensielt for helsen til både mor og barnet i magen. Mødrene kan faktisk få en bedre graviditet og en enklere fødsel. 

Deres første bok inneholder et unikt treningsprogram som holder deg frisk og forebygger vanlige plager. Programmet er tilpasset hver trimester, er enkelt å gjennomføre og har varianter for både treningssenter og hjemmetrening. Finn ut mer HER!

 

Mona og Simone med gravid dame

Mona og Simone sammen med en av bokas nydelige gravide modell!


Du finner boka på gravidbok.no eller ved å trykke på bildene over!