Marit Kolby og Hanne Fisher

Marit Kolby og Hanne Fisher

Marit Kolby er matviter og ernæringsbiolog, og jobber til daglig som høyskolelektor og forsker ved Oslo Nye Høyskole. Hun har etablert seg som en frittalende og nytenkende stemme i den offentlige ernæringsdebatten, og er en utrettelig formidler av ny ernæringskunnskap. Både gjennom vitenskapelige tidsskrifter, aviser og nettsteder, podkaster og andre sosiale medier, og ikke minst gjennom boken «HVA og NÅR skal vi spise?».

Hanne Fisher er psykologspesialist og jobber i et tverrfaglig team i psykisk helsevern. Hun utdannet seg i England, og fullførte der en Doctorate in Clinical Psychology (DClinPsy). Fordypningsområdet var helsepsykologi og tilstanden kronisk utmattelsessyndrom, og hun er opptatt av sammenhengen mellom ernæring, psykisk og fysisk helse. På fritiden har hun en interesse og kjærlighet for tradisjonelle matlagingsmetoder, den daglige middagslagingen og utforsking av smaker fra andre land.

Utgivelser

Kokeboka – Hva skal vi spise?

Marit Kolby og Hanne Fisher 429 kr Kjøp

Smakebiter

Curry in a hurry

Melk og meieriprodukter

Melk er en fascinerende råvare, opprinnelig designet av naturen som perfekt næring til en voksende kalv. Siden vi trenger mye av det samme som en kalv, er melken en næringsrik gavepakke til oss også.

Sjømat

Det er mange gode grunner til å hjelpe maten fra havet tilbake i hverdagskostholdet.

Sommergave 2025
Få et gavekort på 100 kr når du melder deg på e-postlista. Gyldig ut juli.
Sommergave 2025
Få et gavekort på 100 kr når du melder deg på e-postlista. Gyldig ut juli.
Handlekurv
Handlekurven din er tom
Se våre bøker
0