Mari Hult

Mari Hult

Mari Hult står bak Norges største og mest leste vegetarblogg. Hun har skrevet bøkene Sykt godt, Sykt enkelt og Sykt billig (i lag med Kjersti Grønseth), samt medforfatter på Plantebasert kosthold. Før det jobbet hun som kokk på både hotell- og vanlig restaurantkjøkken i ti år, og de siste årene har hun kurset tusenvis av mennesker i nettopp rask og smakfull vegansk hverdagsmat.

Utgivelser

Sykt godt

Mari Hult 349 kr Kjøp

Sykt enkelt

Mari Hult 349 kr Kjøp

Sykt enkelt og Sykt godt

Mari Hult 599 kr Kjøp

Plantebasert kosthold

Nina C. Johansen, Tanja Kalchenko og Mari Hult 349 kr Kjøp

Sykt billig

Mari Hult og Kjersti Grønseth 349 kr Kjøp

Smakebiter

Hjemmelaget bounty – vegansk snop

Denne oppskriften passer perfekt nå til jul. Sykt gode rett og slett! Til 10 stk trenger du: 1 boks kokosmelk (ikke fettredusert) 100 g kokosmasse + ekstra til utrulling 2 dl melis 200 g melkefri sjokolade Slik gjør du: Sett kokosmelkboksen i kjøleskapet over natten. Grav ut to toppa spiseskjeer av kokosmelken. Pass på at du […]

Syv lags nachodip

Syv lags nachodip

Syv lags nachodip er en dip som typisk står på bordet når venner og familie er samlet foran en stor sportsbegivenhet på tv-en. Den har rett og slett noe for alle. Sammen blir det fest! 4 porsjoner Til bønnestuing trenger du: 2 dl tørka svarte bønner (kan også bruke hermetiske) 1 grønnsaksbuljongterning 1 ts spisskummen 0,5 […]

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
Handlekurv
Handlekurven din er tom

Produkter vil dukke opp her når du legger de til handlekurv