Den store glutenfrie bakeboka

Eltefri bakst

Visste du at eltefri baking er den enkleste måten for å få vellykket gjærbakst? Du rører bare sammen deigen (uten å elte den), hever, former og steker.

Teknikken er genial for deg som vil ha sunn og god bakst, samtidig som du ikke trenger mye tid, utstyr eller tidligere erfaring. Det beste av alt er at den fungerer for alle typer bakst, fra saftige kanelboller til knasende pizzabunner og nydelig ferskt brød.

Boken inneholder over 100 utprøvde og velsmakende oppskrifter, inkludert 30 oppskrifter valgt ut av Roede. Roedes favoritter er grovere og ekstra næringsrike. 

«Dette er en tour de force fra en kokebokforfatter som befester sin posisjon som selveste Dronningen av eltefri baking i Norge og som en av våre beste og mest grundige kokebokforfattere. Eltefri bakst burde stå i bokhylla til alle som er glad i å bake og hvis du ikke er en av dem, så burde du gi den i gave til noen som er det.»

Hobbykokken.no

Ina-Janine Johnsen er forfatter av flere bestselgende kokebøker. Hun står bak bloggsuksessen «Mat på bordet» som har vært kåret til «Årets matblogg». 

Bestill nå

Fri frakt og levering rett i postkassa

349 kr

Frisk Forlag AS | Kirkegaten 40, 4006 STAVANGER – Org. nr: 917 758 727 MVA – Kontakt oss på: hei@friskforlag.no eller Facebook Messenger